Üniversitemizde “İletişimde Ustalık Zirvesi” Düzenlendi

14.10.2019

Bireylerin ve kurumların gelişimine ve başarıda sürekliliğini koruyabilmesine destek olabilmek ve yaşam kalitesini artırmak amacıyla kurulan Deneyimsel Tasarım Öğretisi tarafından Üniversitemizde  “İletişim Ustalığı Zirvesi” düzenlendi.

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; Akademik-İdari Personelimiz ve öğrencilerimiz katıldılar.

Günlük hayatta insanların iletişim becerilerini üst düzeye çıkarmayı hedefleyen  seminerde; gerçekte iletişimin nasıl olduğu, iletişim çeşitleri, insan tanıma sanatı gibi konular ele alındı.

Zirvede ayrıca uzman eğitimciler tarafından öğrencilerimize, geleceği nasıl şekillendirecekleri konusunda önemli bilgiler aktarıldı. Sohbet havasında geçen seminere öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdiler.