Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN'dan Kastamonu Ziyareti

15.10.2019

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, çeşitli temaslarda ve görüşmelerde bulunmak üzere Kastamonu ilini ziyaret etti.

Rektörümüz, Kastamonu programı kapsamında ilk olarak Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Sayın  Prof. Dr. Ahmet Hamdi TOPAL’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN ve Kastamonu Üniversitesi Rektörü Sayın  Prof. Dr. Ahmet Hamdi TOPAL, iki üniversite arasında işbirliğinin güçlendirilmesi ve yürütülecek ortak projeler konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kastamonu Üniversitesi Rektörü Sayın  Prof. Dr. Ahmet Hamdi TOPAL, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’a teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN daha sonra Kastamonu İl Müftüsü Sayın Ahmet SÜZEN’i ziyaret etti.

İl Müftüsü Sayın Ahmet SÜZEN ile bir süre sohbet eden Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, çalışmalarına ilişkin bilgiler aldığı Müftü Sayın Ahmet SÜZEN’e görevinde başarılar diledi.