Rektörümüzden Göreve Yeni Atanan Personelimize Hayırlı Olsun Ziyaretleri

18.10.2019

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, göreve yeni atanan akademik personelimizi ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İlk olarak Sağlık Yüksekokuluna giden Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Bilge BAL ÖZKAPTAN’ı ziyaret etti. Ziyarete Yüksekokul Müdür Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ayşenur USLU ve Yüksekokul Sekreteri Sayın Mikail TEKİN eşlik etti.

Daha sonra Fen Bilimleri Enstitüsüne geçen Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Enstitü Müdürü Sayın Doç. Dr. Türkay ÖZTÜRK’ü ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarete Müdür Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Sevda YILDIZ ve Enstitü Sekreteri Sayın Melek KARASU eşlik etti.

Son olarak Sosyal Bilimler Enstitüsünü ziyaret eden Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, burada Enstitü Müdürü Doç. Dr. Gülçin DİLEK ile bir araya geldi. Ziyarete Enstitü Sekreteri Sayın Yusuf Ziya GÖKKAYA eşlik etti.